cokoladova-fontana-petite-cokolada-callebaut
cokoladova-fontana-petite-cokolada-callebaut
cokoladova-fontana-petite-11
cokoladova-fontana-petite-2

Čokoládová fontána Petite a mléčná čokoláda Callebaut 400 g

Prodejní cena se slevou
Prodejní cena849,00 Kč
Celkem bez daně:701,65 Kč
Sleva
Cena / kg:
Celková výška fontány: 24 cm; Výška kaskády: 11 cm; Objem nádoby: 0,5 litru; Příkon: 60 W

Čokoládové fontány Petite jsou nové fontány s ojedinělým systémem praktických servírovacích misek a splňují všechny předpoklady k tomu, aby se staly oblíbenými doplňky v domácnosti. V kombinaci naší vyjímečnou belgickou čokoládou a ovocem můžete konzumovat atraktivním způsobem zdravý a chutný dezert.

Čokoládová fontána Petite má výšku 240 mm a je ideální pro malé domácí posezení nebo dětské party. Navzdory své nízké ceně rozpouští čokoládu přímo ve fontáně, což je u takto levné domácí čokoládové fontány unikátní vlastnost.

Přesto doporučujeme rozpouštět čokoládu v mikrovlnné troubě a nalít ji už rozpuštěnou do nahřáté fontány, protože rozpouštění přímo ve fontáně trvá asi hodinu. Maximální doporučná doba provozu čokoládové fontány je 1 hodina denně.

Vlastnosti produktu:

- Servírovací misky (prům. 26 cm, výška 4 cm) v ceně
- Snadná instalace
- Jednoduché čištění - věž je vhodná i do myčky
- Funguje již s 450 g čokolády
- Věž z nerezavějící oceli
- Nový typ věže
- Vynikající volba pro malé rodinné oslavy
- Skvělý dárek
- Spotřeba elektrické energie pouze 60 W
- Snadné skladování

V čokoládové fontáně Petite můžete namáček ovoce nejrůznějších druhů, cukrovinky značky Lonka, lokum, marshmallow, slané pečivo, piškoty a další pochutiny. Nejsou vhodné drobivé potraviny.

V čokoládové fontáně Petite můžete použít mléčnou, hořkou a bílou čokoládu, ale vyzkoušet můžete také další druhy: jahodovou, karamelovou nebo třeba medovou. Doporučujeme použít speciální mléčnou (CHM-N823FOUNNV) a hořkou (CHD-N811FOUNNV) čokoládu do fontány od belgické čokoládovny Callebaut. Za rozumnou cenu získáte tu nejlepší čokoládu do fontány, co se dá koupit.

Koupit ji můžete v tomto e-shopu. Můžete použít i jiné čokolády, ale jednak se tím ochudíte o jedinečnou chuť té nejlepší belgické čokolády do fontány a také budete muset jiné značky většinou naředit do tekutého stavu rostlinným olejem nebo kakaovým máslem.

Jako vhodnou alternativu k belgické čokoládě doporučujeme levnější, ale kvalitní čokoládu českého výrobce Carla s.r.o. Čokoládovna Carla vyrábí dvě čokolády vhodné pro použití v čokoládové fontáně. Mléčnou čokoládu do fontány VG427 FO a hořkou čokoládu do fontány VG407 FO.

Čokoládová fontána Petite je určena pro použití v domácnosti. Není určena pro každodenní použití.

Informace:
Celková výška fontány 24 cm
Výška kaskády 11 cm
Průměr nádoby 15,5 cm
Hmotnost fontány 1,35 kg
Materiál nerezová ocel + plast
Minimální množství čokolády 450 g
Objem nádoby 0,5 litru
Umyvatelné v myčce ano
Doba nepřetržitého provozu max. 1 hodina
Nastavitelná teplota ne
Napětí/příkon 230 V/60 W

Mléčná čokoláda do fontány Callebaut s označením CHM-N823FOUNNV - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Je dodávána ve formě pecek s označním "Callets™" pro snadnou manipulaci a rozpouštění.

Čokolády určené pro použití v čokoládové fontáně mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Jsou tekuté už při teplotě asi 33 °C. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba běžnou čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáním oleje.

To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Čokoláda Callebaut pro čokoládové fontány může být použita ve všech značkách čokoládových fontán. Při přípravě dodržujte návod na obsluhu fontány a mějte na paměti, že čokoláda by se neměla nikdy zahřát na více než cca 50 °C a nesmí se do ní dostat voda, mléko, máslo (pouze kakaové máslo), smetana a další tekutiny (kromě rostlinného oleje neutrální chuti). Pokud něco z toho nastane, čokoláda zhoustne a nebudete ji ve fontáně moci použít. Při rozpouštění je důležité postupovat pomalu a čokoládu míchat.

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka.

Minimální obsah kakaa: 37,8 %

Minimální obsah mléčné sušiny: 20,4 %

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Země původu: Belgie

Výrobce: Barry Callebaut N.V.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bílkoviny 6,5 g; sůl 0,19 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.