Van Houten Ground chocolate milk - to je velmi jemně strouhaná 100% mléčná belgická čokoláda, určená pro přípravu horké mléčné čokolády. Takto vzniklý prášek je dokonale rozpustný v horkém mléce, ale je možné jej použít také na studené aplikace. Chuť je jemná s vyváženými tóny vanilky.
Čokoládový prášek Van Houten na přípravu horkých čokoládových nápojů kombinuje jedinečnou chuť belgické čokolády a jednoduchou aplikaci v gastronomii.
Plná, bohatá chuť 100% čokolády. Jeden šálek denně obsahuje dostatek kakaových flavanolů - zachovaných přirozenou cestou prostřednictvými velmi jemného zpracování kakaových bobů, které zlepšují vaši náladu a přináší pozitivní energií.
Horká čokoláda Van Houten v 5 různých barvách - mléčná, hořká, bílá, červená a zlatá:
- výborná rozpustnost
- vyrobeno z udržitelně pěstovaných kakaových bobů
- pro teplé i studené nápoje, mléčná i rostlinná mléka
- z jednoho balení připravíte 21 šálků nápoje
Složení: cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, přírovní vanilkové aroma, sůl.
Balení: 750 g
Dávkování: 35 gramů strouhané čokolády na 200 ml mléka
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2094 kJ (502 kcal); tuky 32,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 19,3 g); sacharidy 44,7 g (z toho cukry 42,3 g); bílkoviny 8,6 g; sůl 0,33 g.
Skladovat na suchém a chladném místě, bez vůní a pachů.
Návod na přípravu: do šálku nasypeme 35 gramů prášku, zalijeme 200 ml horkého mléka. Důkladně promícháme.
Výrobce: Barry Callebaut Sweden AB, Böketoftavägen 23, 268 77 Kågeröd, Sweden